Home » Razna oglaševanja » Bumper je ključnega pomena pri zaščiti telefona

Bumper je ključnega pomena pri zaščiti telefona

 

Novi telefoni so vedno bolj zmogljivi in v današnjem svetu si marsikdo le težko predstavlja biti brez zelo zmogljivega telefona, torej takšnega, ki poleg telefoniranja omogoča še veliko več, kot npr. dostop do interneta oz. svetovnega spleta, ki je dandanašnji vedno bolj ključnega pomena. Tak telefon je vreden skoraj 1.000 EUR in zato je zelo dobro, da so bili izumljeni tudi ovitki za telefon, saj moramo našo investicijo kar najbolje zaščititi. Najboljši ovitki za telefon, so tisti, ki imajo tudi bumper, saj nam le – ta omogoča najboljšo možno zaščito.

Bumper ali po slovensko odbijač, nam omogoča, da se pri morebitnem padcu telefona na tla, robovi našega mobitela nič ne poškodujejo, temveč naš odbijač absorbira silo padca in zato je možna zgolj kakšna praska na steklu. Saj ovitki za telefon zaščitijo le zadnjo stran naše mobilne naprave, če pa želimo zaščiti še sprednjo stran oz. steklo telefona, moramo nanjo namestiti še zaščitno folijo ali zaščitno steklo. V primeru, ko izberemo med ovitki za telefon svojega, ki ima vgrajen bumper in le – temu dodamo še zaščitno folijo ali steklo, bo naš telefon popolnoma zaščiten pred padci, udarci in morebitnimi praskami.

Tako bomo z njim nemoteno opravljali naše delo vrsto let in bili z njim bolj produktivni, saj si dela brez stalnega dostopa do svetovnega spleta oz. interneta preprosto ne znamo oz. ne smemo več predstavljati. Zato si kar takoj omislite svojo zaščito za telefon in izberite svoj ovitek med vsemi ovitki za telefon, ki obstajajo.