Home » Razna oglaševanja » Celostna grafična podoba

Celostna grafična podoba

 

Grafično oblikovanje je kompleksno komunikacijsko orodje, s katerim lahko dosežemo širok spekter odjemalcev. Kreativne rešitve vizualne podobe vašega podjetja bodo za vas našli strokovnjaki na področju grafičnega oblikovanja v podjetju Mint colibri.

Oskrbeli vas bodo z obleko, ki vam jo bodo na tržišču vsi zavidali. Z domiselnimi in estetsko izoblikovanimi tiskovinami vseh vrst – dopisi, vizitke, compliment kartice, kuverte, plakati, vrečke, embalaža, koledarji, reklamne tiskovine, obrazci, prospekti, katalogi, letaki, brošure, revije …vam bodo pomagali odpirati vrata v svet. Posodobijo ali na novo vam oblikujejo tudi spletne strani, tiskovino za sejme ipd. skratka, vse to, kar v današnjem poslovnem komunikacijskem sistemu nujno potrebujete, da vas bodo prepoznali, pa vi tega še ne veste.
Celostna grafična podoba po vaši meri in za vas je stvar odprtosti in želja z vaše strani, v podjetju Mint colibri pa bodo poskrbeli za vse ostalo. Bodite opazni in inovativni s trendovsko grafično podobo, ki bo prinesla svež veter in zagon tudi med vaše zaposlene.