Home » Perilo, moda in lepota » Celulit na rokah, kaj naj naredim?

Celulit na rokah, kaj naj naredim?

 

Danes je delovni teden res naporen in skoraj vsak posameznik težko najde čas zase, kaj šele za šport. Čeprav se vse da, če si res tega želimo. Če ni športa in zdrave hrane, se celulit kar hitro pojavi na naši koži posledično pa to prinese veliko nezadovoljstvo predvsem pri ženskah.

Celulit na rokah, kaj naj naredim?

To je resnično pogosto vprašanje in moj prvi odgovor je vedno, zdrava hrana ter šport sta pravi naslov. Da se celulit na rokah pojavi, so razlog maščobe ter debelina naše kože in ravno s tem razlogom celulit daje vtis pomarančne kože, kar pomeni, če boste začeli delati sklece boste pridobili na mišični masi in tako bo vaša koža postala bolj napeta in slej kot prej bo celulit izginil. Vsekakor je zelo pomembna zdrava hrana, pa ne samo za celulit, ampak tudi za vaše zdravje. Celulit lahko odpravite tudi s pomočjo različnih posegov, eden od njih je nekirurška liposukcija, ampak žal vam bo vsak strokovnjak ob terapijah svetoval, da delajte različne vaje, saj boste samo tako za večno lahko rekle, zbogom celulit.

Verjamem, da je težko, sploh če imate stresno službo, ampak lahko vam garantiram, da se boste ravno zaradi športa in manj mastne hrane počutili bolje, saj to tako rekoč že vrabci čivkajo. V startu ne bo enostavno, ampak ko se bo celulit spremenil v napeto kožo, sem prepričan, da boste tako ponosni na sebe, da se ne boste nikoli več želeli vrniti v staro kožo. Le pogumno, vse je mogoče in lahko si življenje spremenite na bolje, le prvi korak v pravo smer je potrebno narediti.