Home » Storitve in gradbeništvo » Hidroizolacija – rešitev za vlažne kleti

Hidroizolacija – rešitev za vlažne kleti

 

Imate težave z vlažno kletjo? Potem ste verjetno že sami ugotovili, da je težava v tem, da vaša klet prepušča veliko vode oziroma vlage. V tem primeru morate nekako ukrepati, saj ima vdor vlage oziroma vode v objekt negativne posledice na samo vzdržljivost objekta in tudi kvaliteto bivanja, saj vlaga posledično vpliva na zdravje. V kolikor se torej soočate z vlažno kletjo, je čas, da razmislite, kako bi lahko ustrezno ukrepali.

Tudi pri nas doma smo se soočali z vlažno kletjo in vemo, kako neprijetna je ta situacija. Ko smo ugotovili, da imamo problem vlažne kleti, smo obiskali splet in tam pričeli z brskanjem informacij kaj je tisto, kar pomaga pri vlažnih kleteh. Največ smo slišali o hidroizolaciji. Hidroizolacija je namreč tanka plast za vodo neprepustne folije, ki skrbi ravno za to, da v vaš objekt ne vstopa voda.

S hidroizolacijo se na našem trgu ukvarja kar nekaj različnih ponudnikov. Tako vam svetujem, da storite naslednje.

  • Obiščite splet in kaj točno sploh je hidroizolacija in kako le ta lahko pripomore k rešitvi vlažnih kleti.
  • Preverite ponudnike, ki nudijo hidroizolacijo in se pozanimajte o različnih ponudbah.
  • Kontaktirajte osebje podjetja in se dogovorite o natančnih podrobnostih glede hidroizolacije za vašo klet.
  • Rezervirajte si termin za storitev.

Če torej vaš objekt trpi zaradi vdora vlage oziroma vode in se to pozna tako pri vlažni kleti, kot tudi v katerem izmed drugih prostorov, vam svetujem, da čim prej najdete primernega ponudnika za hidroizolacijo in si tudi vi priskrbite kvalitetno storitev, ki bo vašemu objektu nudila ustrezno zaščito.

Glede na lastne izkušnje z vlažno kletjo in rešitve s pomočjo hidroizolacije, vam lahko svetujem, da se obrnete na podjetje K-tes. Gre namreč za podjetje, ki ima na področju hidroizolacij veliko izkušenj in znanja ter za sabo tudi številne zadovoljne stranke.