Home » Prosti čas, šport in zdravje » Kaj je Uniq4pet

Kaj je Uniq4pet

 

Uniq4pet je spletna stran podjetja, ki se ukvarja s prodajo hrane in opreme za različne živali. Na spletni strani Uniq4pet lahko najdete zelo veliko izbiro hrane za pse, konje, mačke in druge male živali. Na spletni strani Uniq4pet boste zagotovo našli izdelke, ki jih potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Naj vam na kratko še opišem katere vse stvari lahko najdete na spletni strani Uniq4pet. Torej, kot že rečeno imajo v ponudbi hrano in priboljške za konje, mačke, pse in druge domače male živali. Na spletni strani Uniq4pet imajo za vašega konja vse kar potrebujete.

Za male živaliČe imate doma konje potem obiščite stran Uniq4pet, kjer boste našli veliko izbiro hrane za konje, priboljške in prehranske dodatke za konje, veliko izdelkov za nego in higieno in pa opremo za konje ter veliko izbiro jahalne opreme. Oprema za konje, ki jo najdete na spletni strani Uniq4pet so različna pregrinjala, sedla, uzde, naušniki in podobno.
Za pse in mačke imajo ravno tako veliko izbiro hrane in pasjih ter mačjih priboljškov ter različno opremo. Hrana za pse in mačke, ki jo nudijo je zelo kvalitetna in ugodna. S takšno hrano bo vaš hišni ljubljenček živel bolj zdravo. Pod opremo pa najdete različne povodce za pse ali pa mačje ovratnice in podobno.
Za male živali med katere spadajo zajčki, hrčki, morski prašički in podobno pa imajo na spletni strani Uniq4pet tudi veliko izbiro. Od različne hrane za male živali pa vse do različnih kletk, koles za tek in podobnih stvari.