Home » Prosti čas, šport in zdravje » Kako do semen črne kumine?

Kako do semen črne kumine?

 

Svetovni splet je iz dneva v dan večja trgovina in v njej se tudi vedno več dobi. Tako lahko preko interneta oz svetovnega spleta najdemo tudi semena črne kumine Malinca, in sicer preko spletne povezave https://www.malinca.si/semena-crne-kumine-200g.html, in sicer zgolj za 7,95 EUR za 200 g. Torej, semena črne kumine Malinca lahko naročite iz domačega naslonjača in s tem privarčujete strošek časa in poti do Velenja in nazaj, namreč omenjeno podjetje ima svoj nakupovalni center zgolj v Velenju.

V kolikor pa naročite semena črne kumine preko navedene spletne povezave, lahko izbirate način dostave, in sicer preko dostavne službe ali preko pošte Slovenije. V prvem primeru je strošek dostave 2,99 EUR, v drugem pa 3,99 EUR, kar je pa zagotovo, v obeh primerih, precej ceneje, kot če se sami odpravite v njihov nakupovalni center v Velenju. Poleg tega, v kolikor se boste na koncu dejansko odločili in naročili semena črne kumine preko navedene spletne povezave, boste lahko izbirali med različnimi načini plačila, in sicer plačilo po povzetju, preko UPN obrazca, Monete, Paypala ali plačilo z kreditnimi ali plačilnimi karticami.

Za semena črne kumine je priporočljiv odmerek do maksimalno dva grama za odraslo osebo, in sicer ob redni uporabi, naj se uporabljajo največ štiri tedne. Ženskam, ki želijo zanositi in nosečnicam se uporaba kumine odsvetuje, saj deluje ravno obratno, kot si v teh trenutkih ženska želi. Sicer pa semena črne kumine odlično znižujejo holesterol, pomagajo pri sladkorni bolezni, so odlična za blaženje menstrualnih težav in ne nazadnje zelo blagodejno delujejo na celo telo.