Home » Prosti čas, šport in zdravje » Kako z igranjem iger na Betonyourself do dobrega denarja?

Kako z igranjem iger na Betonyourself do dobrega denarja?

 

Kdo bi si mislil, da bodo video igre, kdaj prišle tako daleč, da bo z igranjem le-teh mogoče tudi dobro zaslužiti? No, to je vselej mogoče s platformo Betonyourself, saj nam vsem zvestim ljubiteljem video iger nudi možnost igranja za enkrat kar dveh različnih iger in to za denar!

Končno smo igralci takih iger prišli na svoj račun, saj Betonyourself platforma omogoča, da svoje igralniške spretnosti končno tudi dobro unovčimo. K sreči imamo namreč v današnjem času možnost, da svojim večnim nasprotnikom iz drugega konca sveta dokažemo, da smo boljši od njih. Moramo pa povedati, da je Betonyourself le nekakšna točka, kjer se igralci najdejo, saj se igre jasno odvijajo preko drugih strežnikov ter na konzolah in ne na sami platformi. Na platformi Betonyourself le najdemo nasprotnika, proti kateremu želimo igrati in stavimo (jasno) na svojo zmago.

Koliko lahko zaslužim preko Betonyourself platforme?

Ko torej na Betonyourself najdemo nasprotnika, se z njim sporazumemo o tem, koliko bo vsak stavil nase in ko končamo igro z zmago v žepu, je na vrsti izplačilo. No, na tem mestu pa moramo povedati, da se stava določi jasno vnaprej, s katero se morata oba igralca video igre strinjati.

Prav tako pa se morata strinjati s pogoji, ki jih Betonyourself platforma ima. Kajti, platforma zahteva, da se zmagovalcu vsote skupnega zneska odvzame 10 % denarja, preostali delež pa prejme zmagovalni igralec. To torej pomeni, da bo vsaki stavi zaračunana deset odstotna provizija vsakega zmagovalnega zneska. Torej, če mi stavimo sami nase 5 $ in naš nasprotnik stavi na svojo zmago 5 $, je to skupaj 10 $, od katerih pa potem Betonyourself odvzame tistih deset odstotkov, kar je 1 $. Vidimo torej, da ti zneski vsekakor niso veliki, sploh če gre za majhne vsote denarja. Seveda pa zgornjega limita ni, kar pomeni, da igralci lahko igrajo za toliko denarja, kolikor hočejo.

Vse, kar si je le treba zapomniti, pa je, da je najnižja stava 50 centov, da sploh lahko igramo za denar. Več o provizijah, transakcijah ter kako le-te razpoloviti pa lahko najdemo tukaj: https://www.betonyourself.io/