Home » Ostalo » Ker prihaja Peugeot 308, je vedno več zanimanj po cenah

Ker prihaja Peugeot 308, je vedno več zanimanj po cenah

 

peugeotAli ste vedeli, da kmalu prihaja proti nam tudi prenovljeni Peugeot 308 in da ljudje že malo manj kot stojijo v vrsti za nakup tega avtomobila? Če ste torej zainteresirani za tako vozilo kot je Peugeot 308, vam bomo tudi cene le-tega z veseljem razkrili v temle besedilu. Namreč, tako kot Peugeot 308 cenik tudi ni več skrivnost, saj je vozilo izjemno popularno ne samo med kupci te znamke, temveč tudi novimi navdušenimi družinami, ki menijo, da bo tale avtomobil kot nalašč za njih in se po tem takem veselijo njegovega prihoda. Ste v pričakovanju tudi vi? Če ste, potem vas vabimo k nadaljnjemu branju tegale članka.

Kako se Peugeot 308 razlikuje tako po modelih kot po cenah?

Kot smo že prej omenili, vam bomo v tem članku razkrili nekatere podrobnosti tako o samem avtomobilu Peugeot 308, kot tudi njegove cene glede na tip modela. Začnimo torej z različnimi modeli vozila, kakšen je za Peugeot 308 cenik in razlike med cenami pa si bomo pogledali na koncu.
Jasno je, da bo imel najosnovnejši model avtomobila Peugeot 308 najmanj posebnosti in dodatnih funkcij. Še vedno pa je potrebno omeniti, da prav vsak model vozila Peugeot 308 namreč že vsebuje stvari kot so klimatska oprema, modern digitalni in dotični ekran kot tudi funkcija, ki razveseljuje družine – že vgrajeni priključki za morebitne otroške sedeže.

Ampak taisti, a malce dražji Peugeot 308, pa lahko vsebuje še mnogo drugo dodatno opremo kot so zavorni senzorji, parkirni senzorji in podobno. Poleg tega seveda da je sam motor bistveno bolj zmogljiv. Za konec pa si poglejmo par cenovnih razlik med samimi modeli avtomobila. Najosnovnejši model vozila nosi naziv 1.2 VTi 82 in bo znašal 13.390 evrov, medtem ko malce bolj zmogljiv naslednik 1.6 THP 125 14.350 evrov in ne nazadnje še bolj zmogljiv 1.6 HDi 92 pa 14.890 evrov. Za vse, ki pa si želijo tisto dodatno opremo, pa lahko računate zraven še kakšnega tisočaka.