Home » Storitve in gradbeništvo » Keramoteka z veliko izbiro stenskih ploščic za vse okuse

Keramoteka z veliko izbiro stenskih ploščic za vse okuse

 

Vsakdo izmed nas se prej ali slej znajde v situaciji ko je potrebno prenoviti dom. Pri prenovi doma igra več dejavnikov pomembno vlogo, med njimi tudi stenske ploščice. Le te polagamo v več različnih prostorih in Keramoteka je tista, ki ponuja pester izbor stenske ploščice.

Stenske ploščice bomo prav zagotovo položili v kopalnici, odločimo pa se seveda lahko tudi za druge prostore oziroma predele drugih prostorov. Keramoteka je tista, ki ponuja izbiro stenske ploščice prav za vse prostore, različne priložnosti, kar je najpomembnejše, pri njih najdemo ploščice različnih vrst, za različne okuse, želje in stile. Poleg ploščic za kopalnice, pri njih najdemo tudi za kuhinje, dnevne sobe, spalnice, hodnike, stopnišča. V njihovi ponudbi najdemo tudi stenske ploščice v imitaciji lesa, kamna, pa tudi unikatne. Vsekakor ponujajo pester izbor modernih ploščic za vse okuse in stile. Cenovno pa Keramoteka prav tako ponuja stenske ploščice vse od cenejših do dražjih, tako da kupec lahko zanje odšteje vse od približno 13 evrov na kvadratni meter pa do dobrih 70 evrov na kvadratni meter.

Prav tako imajo ponudbo ploščic različnih proizvajalcev, predvsem španskih, portugalskih in italijanskih in kar je za kupca tudi pomembno, različnih velikosti. Najmanjše ploščice merijo 15 cm x 15 cm, največje pa 60 cm x 60 cm. Ne glede na to, kako zahteven kupec smo, nam tu ponujajo pestro izbiro ploščic, prav vsak lahko najde nekaj zase in za svoj dom. V ponudbi imajo tudi modne mozaik ploščice, katere se vedno pogosteje uporabljajo v prenovi domov. Ta prodajni salon je zaprtega tipa, tako da se za ogled stenske ploščice z njimi dogovorimo in prednost tega je seveda ta, da se nam individualno posvetijo in svetujejo pri izbiri. Vzorce artiklov imajo kupci možnost ogledati tudi v razstavnem salonu na Vrhniki.