Home » Apartmaji in hoteli » Apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora

 

Kranjska Gora je svetovno znana alpska dolina, ki leži ob vznožju Julijcev. Čudovit svet neokrnjene narave privablja goste od vsepovsod. Krajnska Gora je tudi turistična destinacija, ki je aktualna čez vse leto. V poletnih dnevih nas pričaka s prijetnim alpskim podnebjem, ki omogoča tako pohodnikom kot tudi kolesarjem, golfistom in drugim izletnikom udobno bivanje in raziskovanje te prelepe gorske doline. Zaradi vsega tega prihaja veliko turistov v Kransjko goro. Ker jih večina potrebuje tudi nočitev, si velikokrat ogledajo stran Apartmaji Kranjska Gora.

Zimski dnevi pa so tisti, ki so glas Kranjske Gore ponesli daleč v svet, saj se na debeli snežni odeji odvijajo številni svetovno znani in odmevni športi oziroma športne prireditve. Kranjska Gora je namreč eno najbolj znanih smučarskih središč v tem delu Evrope, poznano predvsem po vsakoletnih prireditvah svetovnega pokala v alpskem smučanju in rekordnih smučarskih poleti v Planici.

Biser na sončni strani Alp – Kranjska Gora pa ponuja svojim gostom še mnogo več. Ena izmed bližnjih znamenitosti so tudi Zelenci, poznani kot talni izvir Save Dolinke. Jezerce z izrazito zeleno barvo leži v močvirju, ki je ostanek nekdanjega večjega jezera, ki je nastalo po zadnji ledeni dobi.