Home » Gume, avto » Se bojite, da je Nuntius Invest nateg? Strah je odveč.

Se bojite, da je Nuntius Invest nateg? Strah je odveč.

 

Strah pred izgubo ali bolecino je tisti razlog, ki nekatere potencialne stranke oziroma vlagatelje vodi k temu, da kljub uspešnemu prodajnemu sestanku ali predstavitvi financnih produktov na razlicne nacine še dalje preverjajo verodostojnost podjetja Nuntius Invest. Eden od pogostih nacinov je iskanje v Googlu pod besedno zvezo Nuntius d.o.o. nateg ali Nuntius Invest nateg.

Znano je, da so nakupne in naložbene odlocitve bolj custvene kot razumske, razum se obicajno sproži šele po nakupu. Najmocnejši motivator je prav obljubljena korist ali strah pred izgubo. Ljudje bi se radi zavarovali pred potencialno izgubo, zato preko spletnih iskalnikov išcejo predvsem signale morebitne prevare oziroma nevarnosti.

Vendar obstajajo veliko bolj zanesljivi nacini, kako se prepricati, da podjetje Nuntius d.o.o., ki nastopa pod blagovno znamko Nuntius Invest in njegovi financni produkti niso nateg. Obrnite se neposredno na podjetje ali na ljudi, ki že poslovali s tem podjetjem. Torej, je Nuntius Invest nateg? Nikakor ne.