Home » Perilo, moda in lepota » Obstajajo naravni lasni podaljški, ki jih lahko namestimo v samo nekaj minutah

Obstajajo naravni lasni podaljški, ki jih lahko namestimo v samo nekaj minutah

 

Nimate dolgih las, vam ne rastejo hitro ali so le bolj redki? Danes so naravni lasni podaljški lahko vaši že v nekaj minutah. Lasni podaljški so enostavna rešitev za vašo pričesko in če vas zanima kaj več o tem, potem kliknite tukaj. Naravni lasni podaljški so veliko bolj kakovostni kot tisti iz umetnih materialov in prav tako tudi bolj obstojni.

Vsaka ženska si želi zase le najboljše in prav je, da so tudi lasni podaljški najboljše kakovosti. Lasni podaljški so danes že pravi hit in ravno iz tega razloga se je tehnika tako razvila, da ni potrebno na stolu sedeti dolge ure, ampak vam to danes punce, ki delajo v tej stroki, naredijo zelo hitro. Lasni podaljški se poleg materiala razlikujejo tudi po tem, kako jih lahko pričvrstimo na lasišče. Danes poznamo clip on lasne podaljške, na čepke, microring podaljške ter samolepilne. Prav samolepilne lasne podaljške lahko zelo hitro namestimo na lasišče, pomagamo pa si ravno z samolepilnimi lasnimi zavesami.

Ta podaljšek je fiksen in dobro nameščen, kar pa posledično pomeni, da se to pozna tudi na ceni, saj so malo dražji, ampak zaradi kakovosti je tudi cena primerna. Ker pa so sto odstotno naravni, jih lahko barvamo, likamo ter oblikujemo po želji. Seveda ima vsaka punca svoje želje, kar pomeni, da si izbere sebi primerne lasne podaljške. Če se boste odločili za njih vam sigurno ne bo žal, saj boste še lepše kot ste in verjetno tudi bolj samozavestne.