Home » Dom in varnost » Otroška soba

Otroška soba

 

Otroška soba je kotiček, v katerem si otroci ustvarjajo svoj pravljični svet, se igrajo, učijo, rišejo itd. Barve otroške sobe prilagodite otrokovi starosti. Če vas skrbi, da se bo vaš otrok kmalu naveličal barv pohištva, se barvno izživite z barvanjem sten, ki jih je lažje prilagajati pohištvu kot obratno.

Otroci se lahko že zgodaj naučijo vzdrževati red v svoji sobi. Pri tem jim ponudite posebne okrasne košare ali zabojčke za shranjevanje igrač, ki bodo rešile marsikateri problem. Naj vam izbira otroške sobe postane užitek.

Programi otroških sob v salonu pohištva Il ambienti zagotavljajo ustreznost materialov, ki morajo biti vzdržljivi, saj so naši malčki pravi nadobudneži, ki polivajo vodo, razmetavajo hrano, tolčejo po pohištvu itd. Pri tem moramo biti pozorni na ostre robove, na vtičnice, svetila okna, grelna telesa, itd. Varnost in udobje si morata v otroških sobah nujno podajati roke in tega se v salonu Il ambienti še kako zavedajo.

Otroške sobe morajo poleg udobnega okolja nuditi tudi udobje otroških postelj – dober spanec je tako kot za odrasle ključnega pomena tudi za otroke.