Home » Ostalo » Pravi otroški nahrbtnik za svojega srčka

Pravi otroški nahrbtnik za svojega srčka

 

otroški nahrbtnikKo je otrok že dovolj velik, je dovolj star za otroški nahrbtnik. Danes starši otroka vzamejo povsod, v gore, peljejo ga na piknik, na obisk k babici … Na spletu je mogoče najti več ponudnikov otroških nahrbtnikov, a prav poseben je spletni butik Hajdi, ki ponuja zelo skrbno izbrane izdelke za otroke, med katerimi je tudi otroški nahrbtnik. Našli boste zelo pestro ponudbo prečudovitih nahrbtnikov priznanih in priljubljenih znamk, ki so posebej prilagojeni otrokom, in to ne le po videzu, pač pa tudi po dodatkih in materialih. Lastnica butika je tudi sama mamica dveh otrok, zato dobro ve, kakšen otroški nahrbtnik je najprimernejši za malčke in malo večje otroke.

Želite popoln otroški nahrbtnik?

Želite, da se nahrbtnik res dobro prilega hrbtu otroka, a je hkrati še dodatno pritrjen čez prsi? V butiku boste zasledili otroški nahrbtnik, katerega sestavni del je trakec, s katerim se otroški nahrbtnik pritrdi tudi čez prsi. Takšni za najmlajše so opremljeni še s trakcem, konec katerega drži eden od staršev, da se otrok v gneči ne izgubi. Podjetna mamica se zaveda tudi, da odličen otroški nahrbtnik ne vsebuje otroku škodljivih snovi. Nahrbtniki zato ne vsebujejo BPA, ki ga povezujejo s povečano hiperaktivnostjo in anksioznostjo. Čeprav je vsekakor priporočljivo, da starši otroka spodbujajo k redni telesni dejavnosti, hiperaktivnost najverjetneje ni zaželena. Nahrbtniki, ki jih ponuja otroški butik Hajdi, prav tako ne vsebujejo naslednjih škodljivih snovi, ki oslabijo otrokov imunski sistem: ftalatov in poliviniklorida.

Podrobnosti, ki so zagotovo pika na i

Določene znamke otroški nahrbtnik opremijo s tablico, na katero lahko otrok napiše svoje ime in s tem tudi vadi lepopis. Še več razlogov, zakaj kupiti otroški nahrbtnik v omenjenem butiku: Če nahrbtnik ni všeč otroku, ga lahko brez težav in slabe vesti vrnete v roku 15 dni. Druga podrobnost, ki pa pomeni veliko, je ta, da so skrbni in zvesti starši ob rednih in večjih nakupih nagrajeni z darilom. Zvestoba se torej izplača! Tisti, ki še občutite strah pred spletnim nakupovanjem, ste lahko brez skrbi, saj so podatki varni, vaš paket pa bo skrbno zavarovan in poslan na želen naslov.