Home » Razna oglaševanja » Raziskava trga in pridobivanje strank

Raziskava trga in pridobivanje strank

 

Ključnega pomena za uspešno poslovanje in kar se da hitro učinkovitost posameznega podjetja, je raziskava trga in ne nazadnje pridobivanje strank. Azut Media call center vam lahko pri tem nudi ključno pomoč, saj je njihova specialnost ravno to, kar potrebujete. Azut Media call center najprej naredi potrebno raziskavo trga, v skladu z vašo branžo.

To pomeni, da najprej locirajo ciljno publiko, jo po potrebi razvrstijo po različnih kategorijah, npr. starost, spol, regije … in nato začnejo pridobivati stranke. Kako? Skupaj z vami sestavijo besedilo, ki ga bodo nato stranki po telefonu predstavili. Stavek mora biti mamljiv, ne preveč in ne premalo tržno usmerjen, stavek ne sme biti tak, da že kar sam od sebe prodaja, cilj stavka mora biti dogovor s stranko, da se z vami dobi na osebnem sestanku. Takšen stavek je v večini primerov zmagovalni stavek za katerikoli produkt ali storitev.

Večina nas je že sita tistih klicev, ki že takoj po telefonu nekaj prodajajo, saj ne vemo kaj kupimo, če blaga ne vidimo. Zato je % uspešnosti bistveno večji, če se po telefonu zgolj dogovorimo za osebni sestanek. Ravno v tem pa so pri Azut Media veliki strokovnjaki in se zares zelo dobro spoznajo na svoj posel. Uspešnost njihovih klicev je v povprečju vseh branž okoli 30%, kar je fantastičen rezultat. Azut Media vas bo tudi sproti obveščala o uspešnosti in priporočala morebitne spremembe v sami taktiki pridobivanja strank. Predlagam, da jim daste proste roke, saj pri Azut Media res vedo kaj delajo.