Tarok

 

E-mesto.si je spletni portal, na katerem lahko igrate tarok preko spleta popolnoma brezplačno. Na strani se mesečno zadržuje preko 70.000 igralcev in ljubiteljev taroka. Tarok igrate proti drugim resničnim igralcem in ne proti računalniku, tako da je zabava pri tem še toliko večja! Seveda pa na portalu najdete tudi pravila taroka, dobre vice in smešne videoposnetke. Vabimo vas, da obiščete portal E-mesto (bivši Tarok4) in pokažete svoje tarokaške sposobnosti ter se vpišete na lestvico najboljših igralcev.

Na portalu je že nekaj časa v teku tudi prenova dizajna na strani in nove igre Tarok, ki bo poskrbela, da imajo tisti bolj izkušeni (ali boljši, če želite) igralci taroka, nek kotiček, kjer se lahko pomerijo z drugimi igralci podobnih veščin.

S ponosom pa lahko povemo, da smo v letu 2012 postali partnerji s podjetjem Piatnik (ki so eden največjih, če ne največji proizvajalec kart in družabnih iger na svetu) in tako zdaj kot edina spletna stran v Sloveniji uporabljamo original Piatnik karte v naši spletni igri. Pa naj kdo reče, da ni večji užitek igrati z vsem znanimi kartami, kot s tistimi, kjer so liki povsem neznani 😉

Želimo vam čimveč pagat ultimov, valatov in napovedanih trul 🙂