Home » Gume, avto » Notranje ali zunanje žaluzije Tehrol za popolno senčenje

Notranje ali zunanje žaluzije Tehrol za popolno senčenje

 

Za preprosto in cenovno ugodno senčenje so prava izbira Tehrol žaluzije. Z notranjimi žaluzijami je mogoča skoraj popolna zatemnitev, pri delni zatemnitvi pa se ohrani nemoten pogled iz prostora. So idealna rešitev za zastiranje trikotnih in nepravilnih okenskih oblik, lamele pa so iz kvalitetnega prašno barvanega aluminija.
Osnovni model klasik je primeren za vsa okna, širina lamel je 25 mm. Za uravnavanje količine svetlobe je nameščena pregibna vrtljiva palica, dvižna najlonska vrvica pa služi dviganju in spuščanju. Drugi model diplomat omogoča enak način krmiljenja osnovnemu, zraven pa še z verižico. Od prvega se loči tudi po estetskem pokrovu mehanizma in možnosti uporabe zatemnilnih lamel brez luknjic. Lamele diplomat so široke 25 ali 16 mm.
Za senčenje večjih industrijskih ali manjših zasebnih površin so odlične zunanje žaluzije z enostavnim uravnavanjem količine svetlobe in učinkovito toplotno izolacijo.Pri klasičnem sistemu je zgornja pokriva maska lahko vidna, pri novogradnji pa se lahko prekrije s končnim ometom. Drugi sistem v roletnih omaricah omogoča kombiniranje rolet in žaluzij na istem objektu in je po videzu podoben sistemu predokenskih rolet. Katerakoli zunanja vidna in podometna roletna omarica je primerna za namestitev take žaluzije.
Ko gre za žaluzije, se odločite za Tehrol!