Home » Prosti čas, šport in zdravje » V motosvetu je vr46 brezčasen

V motosvetu je vr46 brezčasen

 

Vsak ljubitelj motociklizma ve, kaj pomeni vr46. Inicialke Valentina Rossija in njegova znamenita štartna številka nas spremljata že celih 22 let. Poznajo ga tako starejši, kot mlajši ljubitelji moto športa. Zdi se, da je brezčasen. V vsej karieri je Valentino Rossi dosegel kar nekaj rekordov. Znamenita vr46 z drugimi besedami pomeni tudi »The doctor«, kot so ga poimenovali navijači. Zvesti navijači z zastavami vr46 so eni najštevilčnejših na dirkah moto GP.

Kako je vr46 uspelo kar ni še nikomur

Vztrajnost in predano delo. Duša in srce, ki bije za motošport. To je Valentina Rossija ali krajše vr46 povzdignilo med zvezde. Če te navijači imenujejo doktor pomeni, da si resnično uspel. To, da vztraja v moto karavani že dolgih 22 let, je svojevrsten dosežek. Da se še ta trenutek vedno znova kosa tudi s pol mlajšimi od sebe, je samo po sebi dokaz, da je njegov naslov upravičen. Vsakič znova to dokazujejo številni podporniki in navijači, nad katerimi vihrajo zastave z vr46. Vsi napeto pričakujejo kakšen bo razplet vsake posamezne dirke. Valentino Rossi je namreč vedno znova akter v dirki, ki poskrbi za vznemirjenje od začetka do konca.

Tudi če mu gre na ogrevanjih ali kvalifikacijah kdaj slabo, je potem v dirki povsem drugače. Pokaže se njegova neverjetna strast po doseganju dobrih rezultatov. Da na vsaki dirki da vse od sebe. To čutijo vsi privrženci, med tem ko vihtijo vr46 nad glavami.

Valentino RossiNikoli ne vemo kdaj bo vr46 ugasnila

Vsaka zvezda enkrat ugasne. Tako bodo nekdaj verjetno prenehale vihrati tudi zastave vr46 na dirkalnih stezah. Sicer za enkrat še ne kaže, da bi Valentino Rossi zgubil zanos in da bi zaključil svojo kariero. Tudi navijači njegovih nasprotnikov priznavajo, da si je že zaslužil ime brezčasnega dirkača. Toliko lovorik in osvojenih naslovov ni prejel še noben moto dirkač do sedaj. Legende pred njim so obstajale. Valentino Rossi, njegov vzdevek »The doctor« in znamenita vr46 pa je že v času svoje kariere postal legenda. Brez skrbi lahko že sedaj napovemo, da bo tudi po zaključku kariere ostal med legendami. Dirkač zapisan z zlatimi črkami, Valentino Rossi, vr46, »The doctor«, vsi bodo za vedno poznali, kaj to pomeni.