Home » Prosti čas, šport in zdravje » V Sloveniji se za Bet365 bonus praviloma ne dobi

V Sloveniji se za Bet365 bonus praviloma ne dobi

 

Žal je praktično s čisto vsako stvarjo tako, da se kljub številnim in res lepim prednostim vseeno najdejo tudi slabosti, na katere smo seveda posebej pozorni še posebej v primeru, ko se nam odpirajo možnosti za dodaten zaslužek. Eden takšnih primerov so športne stavnice, ki omogočajo res zelo lepe zaslužke vsem tistim, ki imajo svoje taktike, ki so jim zvesti. Stave same po sebi seveda nimajo nobenih slabosti, več je odvisnega od stavnice.

Vedno bolj priljubljena, zaradi vseh svojih prednosti, je pri nas tako stavnica Bet365, ki ima ogromno prednosti še posebej v primerjavi z domačo stavnico, edino za Bet365 bonus praviloma ni prisoten, ni pa to pravilo. Vendar pa kljub prednostim lahko najdemo tudi kakšno slabost, ki pa sicer niso tako pomembne in ključne, da bi vplivale na to, da se za to stavnico ljudje v Sloveniji ne bi več odločali, ampak so prisotne in zbujajo dodatno željo pri članih. Tako sta za slovenske uporabnike na Bet365 predvsem dve slabosti, to sta, da spletna stran ni prevedena v slovenski jezik in da se, kot že omenjeno, praviloma ne dobi za Bet365 bonus. Kar se tiče jezikov, posledično pomeni tudi, da pomoč uporabnikom na te stavnici tudi ni na voljo v slovenskem jeziku.

Pomoč ljudje, ki imajo pomoč na voljo v maternem jeziku, praviloma kar pogosto potrebujejo, saj tako ni treba odgovor iskati po forumih, kjer vsi vemo, da je kar veliko uporabnikov, ki se samo spotikajo v objave, ne postrežejo pa s prav nobenim pametnim odgovorom. Kar pa se tiče tega, ali ima Bet365 bonus ali ne, pa je žal tako, da jih Bet365 bonus za Slovenijo nima, če pa Bet365 bonus že ima, pa gre le za občasni bonus, ki pa je mnogo nižji.