Home » Lepota in zdravje » Zobne prevleke so poceni storitev

Zobne prevleke so poceni storitev

 

Imeti lepe in zdrave zobe je želja posameznika. Če nismo med ljudmi, ki imajo že sami po sebi lepe in zdrave zobe, potem je čas, da se odpravimo k strokovnjakom, ki nam bodo ponudili nekaj estetskih postopkov, s katerimi bomo dosegli to, kar je nekaterim že dano.
Med zelo priljubljenimi estetskimi pripomočki so tudi t. i. zobne luske, za katere se odločajo marsikateri posamezniki, saj je cena tega postopka dovolj nizka. Zobne luske cenik lahko najdete na spletni strani priljubljenega podjetja Ustna medicina, ki ta postopek ponuja po izjemno ugodni ceni.
Kaj pa pravzaprav so zobne luske?
Zobne prevleke so torej tanke lupine v barvi zoba, ki jih po temeljiti pripravi v ordinaciji izdelajo v zobnem laboratoriju. Zobne luske so primerne za posameznike, ki si želijo občutno spremeniti obliko svojih zob in se končno nasmejati sproščeno. Zobne luske uporabljamo takrat, ko so zobje obarvani, rotirani in zlomljeni ter seveda v primerih, ko so položajno neusklajeni v zobnem loku, neenakomernih in nepravilnih oblik ali kadar je med njimi velik razmik.

Zobne luske cenik je torej dostopen na že omenjeni spletni strani in po tem, kar ste prebrali zgoraj, si ga boste zagotovo ogledali.
Zobne luske torej zagotavljajo naraven videz zob, dlesni dobro prenašajo material iz porcelana, popolnoma so odporne na madeže, temni zobje so spet videti naravno. Do popolnega nasmeha nas torej ločijo samo štirje koraki: posvet s strokovnjakom, načrtovanje novega nasmeha, priprava zob in odtis ter namestitev zobnih lusk.