Home » Telefonija » Če potrebujete najboljši telefon, izberite LG G5

Če potrebujete najboljši telefon, izberite LG G5

 

Telefoni se pravzaprav spreminjajo, kot se spreminjajo letni časi. Ta primerjava zato, ker večina proizvajalcev napove nov telefon ravno ob prihodu novega letnega časa. Če je nekaj veljalo še danes za novo in super, lahko počakate morda le en dan, pa boste doživeli nov napredek. In ravno to dela tudi LG s svojimi telefoni, ko vsako leto napove prihod še bolj izpopolnjenega telefona.

V kolikor vam njihovi prejšnji modeli niso bili dovolj dobri in ste čakali še večji napredek, potem je LG G5 iz titana prav gotovo tisto, kar ste iskali. LG G5 ima namreč štirijedrni 2,15 GHz procesor, z diskom velikim 32 GB in RAM-om velikim kar 4 GB. Omogoča jasno tudi povezavo na najboljše LTE omrežje, hkrati pa mu brskanju po internetu, prebiranje e-pošte, pogovori do 29 ur ne delajo težav. Če pa si želite narediti boljše slike, kot jih zmore vaš fotoaparat, pa bo za to tudi poskrbel LG G5, saj ima glavni fotoaparat kar 16 milijonov slikovnih točk, omogoča pa tudi štirikotno slikanje in sekundarno kamero, tako da bodo vaše dogodivščine za vedno ostale čiste in povsem razločne.

Hkrati pa LG G5 iz titana zagotavlja trdnost telefona, tako da ne boste imeli težav z uporabo telefona, ker se vam ne bo treba bati, da bi se telefon popolnoma raztreščil, če bi vam padel na tla. Kljub vsem izjemnim lastnostim, ki jih ima ta LG G5, pa pri podjetju Si.mobil niti ne stane tako zelo veliko kot kakšne druge znamke. Si.mobil ga namreč nudi v različnih paketih, s čimer cenovno tudi telefon postane bolj dostopen.