Home » Storitve in gradbeništvo » Cena in poročna fotografija

Cena in poročna fotografija

 

Malo denarja, malo muzike, pravijo. In tu tudi poročna fotografija ni nobena izjema. Če želite, da je vaša poročna fotografija popolna, bo potrebno vložiti kar nekaj truda in to že za samo iskanje poročnega fotografa. Poročna fotografija je tako kot ostale storitve v sodobnem času, najlažje dostopna preko spletnih iskalnikov. Ključne besede, ko so poročna fotografija in poročni fotograf, tudi na slovenskem spletu obrodijo veliko rezultatov. Vendar pa se morate pred dokončno izbiro ponudnika poročne fotografije pozanimati o številnih vidikih. Cena je vsekakor ena izmed njih.

Dobri poročni fotografi imajo na svojih spletnih straneh po navadi objavljene cenike. Na Justmarried spletni strani imamo objavljene cenike v obliki paketov, kjer si lahko vsak par svojo poročno fotografijo prilagodi po svoji meri. Če fotograf cene na svoji spletni strani nima zapisane, ga morate vsekakor čim prej poklicati in se o tem pozanimati. Ne pozabite preveriti, kaj vse cena tudi vključuje.

Nekateri fotografi imajo vse stroške že vključene v končno ceno. Spet drugi vam bodo posebej zaračunali potne stroške, dodatne ure fotografiranja, razvijanje fotografij in izdelavo fotoknjige ali poročnega albuma s fotografijami. Če se boste na poročni dan veliko vozili in je fotograf doma iz oddaljenega kraja, se lahko zgodi, da bo cena na računu veliko višja, kot je bilo sprva oglaševano. Preden se odločite za točno določenega fotografa, se torej dobro pozanimajte, kaj vse je vključeno v ponujeno ceno. Poročna fotografija je edina, z njo pa se boste še dolgo spominjali najlepšega trenutka v vašem življenju.