Home » Dom in varnost » Elegantne moderne kuhinje

Elegantne moderne kuhinje

 

Elegantne linije, tanke a čvrste kompozicije , pristne teksture in osebna nota – to so kvalitete moderne kuhinje. In mi imamo za vas prav takšne. Minimalno eleganco in harmoničen slog izraža diskretna linija horizontalnih utorov, oprimkov ali visokih ročajev na omarah, ki se zlijejo z ostalim pohištvom, hkrati pa zagotavljajo udobje in dizajn. Verodostojno teksture zagotavljajo popoln učinek lesa, prenos toplote in vrhunsko končno obdelavo. Prilagajanje je pomemben parameter pri nas: oprijemalni žlebiči, podstavki, ročaji, vse to postane del notranje oblikovne značilnosti z novimi stili in oblikami, ki so na voljo v enakih barvnih odtenkih kot so lakirana vrata.

Omare in dodatki so izdelani po najvišjih standardih, iz materialov slovenskega porekla ali pa materialov, ki so kupljeni v pravični trgovini in imajo oznako sledljivosti. Vsi električni aparati so visokega kakovostnega razreda, kar vam zagotavlja na dolgi rok velike prihranke, ne le zaradi daljše življenjske dobe aparatov, pač pa tudi zaradi majhne električne porabe. Naše moderne kuhinje se ne odlikujejo zgolj po elegantnem videzu, pač pa predvsem po uporabnosti povezani z lepoto. Stil kuhinje je povsem vaša izbira. Če je kuhinja moderna, še ne pomeni, da mora imeti futurističen videz. Izberete si lahko kuhinjo vse od totalno živahne, pa do umirjeno podeželske. Skrivnost naše priljubljenosti je v detajlih, ki jih štejemo za zelo, če ne celo najbolj pomembne. Ko vam napravimo izris kuhinje, vanj zajamemo tudi primerno osvetlitev in priporočimo dodatke v slogu, ki ste ga izbrali.

Naše moderne kuhinje so zasnovane tako, da prostorov ne delijo, temveč s svojo odprtostjo povezujejo vse v en skupni bivalni prostor, v katerem boste uživali vsi.