Home » Storitve in gradbeništvo » Kaj nudi računovodski servis

Kaj nudi računovodski servis

 

Računovodstvo je ena pomembnejših poslovnih funkcij. Računovodstvo je poleg ostalih področij prisotno praktično v vsakem podjetju. Na področju računovodstva in knjigovodstva manjše ali srednje gospodarske organizacije običajno koristijo računovodske storitve zunanjih partnerjev. Te partnerje oziroma sodelavce imenujemo računovodski servis.
Dobri računovodski servis bi moral delati na:prepoznavnosti in na po profesionalnih rešitvah problemov svojih strank s pomočjo najsodobnejših informacijskih tehnologij.
Računovodski servis naj bi ponujal svoje storitve s celovitimi rešitvami, saj tako zadovoljuje potrebe na področju računovodstva, računovodskega svetovanja, davčnega svetovanja, podjetniškega svetovanja in izobraževanja svojih strank. Računovodski servis mora imeti tudi povezavo z zunanjimi sodelavci,ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti našega računovodstva in sledenja novi zakonodaji. Računovodski servis ima temeljno dejavnost, ki svoje storitve usmerja v zadovoljstvo uporabnikov njihovih računovodskih storitev.