Home » Telefonija » Office 365 velikim podjetjem olajša poslovanje

Office 365 velikim podjetjem olajša poslovanje

 

A1_finalDanes je poslovanje podjetij izredno drugačno, kot je bilo včasih. Kot prvo je organizacija v podjetju čisto drugače postavljena, direktorji praviloma ne sedijo le v pisarni, ampak tudi poprimejo za delo, ko je potrebno, predvsem pa morajo biti ves čas dosegljivi in se veliko pripravljati za posamezne sestanke, ki jih je v velikih podjetjih na vsakodnevni bazi res zelo veliko.

S pojavom tehnologije pa so se spremenile tudi priprava na sestanek, saj je mnogo stvari možno urediti v zadnjem hipu kar v avtomobilu. Tako Office 365 za velika podjetja izredno olajša življenje ravno zaradi možnosti namestitve tudi na mobilni telefon ali pa tablico, kar je bilo še ne dolgo nazaj nepredstavljivo. Office 365 za velika podjetja pa se tudi pojavlja v več različicah, tako da je tudi večjim podjetjem na voljo tako velika izbira, da zagotovo najdejo paket, ki je zanje ustrezen.

Office 365 je tako lahko v tisti najcenejši ponudbi na voljo le v oblaku, saj če je Office 365 v oblaku, potem je lahko nameščen na vseh medijih, ki se jih danes uporablja, pri čemer pa obstajajo tudi opcije, da je možno Office 365 namestiti na neomejeno število računalnikov, tablic in telefonov. Prav tako se Office 365 razlikuje glede na to, ali je Office 365 online ali pa pač ne, koliko poslovnih uporabnikov je možno imeti s posameznim paketom, prav tako se to razlikuje glede na to, ali je možno računalnike, na katerih je nameščen, med seboj povezati v delovno skupino.