Home » Okna, vrata in parketarstvo » PVC okna & vrata

PVC okna & vrata

 

Okna in vrata so investicija za vse življenje. Mi vam priporočamo PVC okna in vrata, ki pripomorejo k temu, da se vselej znova radi vračate domov. Imajo številne prednosti v primerjavi z »navadnimi okni«, in sicer so odlični izolatorji toplote ter hrupa.

PVC okna in vrata spremenijo vaš dom v prijetno bivanje tudi v hladnejših letnih časih. Po zaslugi zelo dobre toplotne izolativnosti ostane toplota tam, kamor sodi: v notranjosti hiše. Obenem pa vi uživate v prijetni klimi in nizkih stroških ogrevanja.

Investicija v dom pomeni premišljene odločitev, s katerimi boste živeli dolga leta. Če radi dajete poudarek obliki, lahko izbirate med različnimi oblikami, velikostmi, dizajni oken in vrat, ki sovpadajo z dizajnom, kot ste ga predvideli za vaš dom. Številne oblike, barve, dekorji in dizajni vam bodo pri tem odprli raznolike možnosti.

Zaradi svojega izrednega tesnjenja zlasti PVC okna zahtevajo drugačen način prezračevanja prostorov, saj v primeru, da oken ne odpiramo dovolj pogosto (vsaj 3-x dnevno po 10 minut), pride do premajhne izmenjave zraka v prostoru, kar lahko povzroči nabiranje kondenzirane pare na notranji strani elementov.