Home » Gume, avto » Renault Clio Grandtour se zdi idealen družinski avtomobil

Renault Clio Grandtour se zdi idealen družinski avtomobil

 

renault_clioIščete zase in za svojo družino nov avtomobil, ker je stari že odslužil svoje oz. potrebujete večje vozilo, saj so kakšni izleti ali pa dopusti postali že skoraj da misija nemogoče? Vsekakor se splača kupiti večje vozilo za prvi družinski avto, saj smo danes navajeni preživljati dopust in počitnice povsem drugače kot pa  nekdaj. Zato se vsekakor splača razmisliti, če je Renault Clio Grandtour tisto vozilo, ki bi rešilo vaše težave s premalo prostora v vašem vozilu. Ta Renault Clio je namreč precej velik, da o udobju, ki ga ponuja, raje ne dvomimo.

 

Nekdaj bi bilo za na morje več kot dovolj, če bi imeli starši Renault Clio v krajši obliki, danes pa še Renault Clio Grandtour skoraj da ni dovolj

Niti pomisliti si ne upamo, kako so se starši nekdaj upali odpraviti z nami, majhnimi otroci, na morje ko niti ne vemo, kako so lahko vso prtljago naložili v kak majhen avtomobil kot je Yugo, Katra, Stoenka in podobni, pa že to so bila velika vozila. Nekdaj bi se staršem Renault Clio zdel izjemno velik, danes pa je za na morje povsem premajhen, potrebujemo Renault Clio karavan, pa še za tega potrebujemo strešni kovček, da spravimo v avto vso prtljago, ki jo imamo.

Res si sploh ne moremo predstavljati, kako smo lahko šli na morje, če je danes osnovni Renault Clio premajhen in potrebujemo Renault Clio karavan, ampak vsekakor pa smo lahko še kako zelo prepričani, da imamo srečo, da je takšno veliko vozilo danes na voljo in staršev ni več strah vsakega dopusta, ko bi morali že nekaj časa v naprej razmišljati, kako bodo vso prtljago zložili v avto in pa predvsem katere stvari bodo vzeli na morje. Da pa je vse skupaj še toliko lepše, pa tak Renault Clio stane le 750 € več od osnovnega modela, kar je res malo za toliko dodatnega prostora in toliko udobja.