Home » Telefonija » Tudi Sony sledi oz. narekuje modne trende danes v mobilni tehnologiji

Tudi Sony sledi oz. narekuje modne trende danes v mobilni tehnologiji

 

Čeprav zadnja leta najbolj velja, da sta v ospredju Samsung in iPhone, pa vseeno to ne velja več tako, kot je morda še kakšni 2 leti nazaj, ko so bili telefoni sicer že dobri, vendar pa so imeli kar precej težav, ki so se pojavile pri uporabi aparatov. Danes njihov najboljši telefon je Sony Xperia z5 Premium srebrna barva aparata, ki je za moje pojme trenutno najboljši aparat, če gledamo izključno vse njegove specifikacije.

Še posebej velik korak je Xperia naredila na področju zaslona, saj ima Sony Xperia z5 Premium srebrna barva (jasno ne le ta barva, tudi kakšna druga) zaslon tehnologije 4K. Procesor je Xperia tudi izredno dodelala, saj ima omenjena Xperia kar osemjedrni procesor, dovolj velik disk, ki je velik kar 32 GB in RAM-a v velikosti 3 GB. Zelo pohvalen je tudi fotoaparat, ki ima kar 23 milijonov slikovnih točk, tako da se za čistost slike nikakor ni za bati. Baterija ima tudi pohvalno vrednost in glede na specifikacije je uporaben vsekakor tudi za poslovne namene.

Pravzaprav ta Xperia nudi toliko, da je neposlovni uporabnik niti ne more izkoristiti do konca s svojo uporabo. Glede na karakteristike jasno ne moremo pričakovati, da je vrednost tega aparata prav zelo nizka. Si.mobil jo ponuja v različnih paketih, tako da se tudi vrednost obroka za aparat razlikuje. Praviloma pa velja, da dražji kot je paket, nižja je vrednost obroka in obratno, ampak kljub temu vam priporočam, da si izberete tak paket, kot ga potrebujete.