Home » Prosti čas, šport in zdravje » Tudi za smučanje izkoristite kupone, ki so vam na voljo

Tudi za smučanje izkoristite kupone, ki so vam na voljo

 

Slovenci smo smučarski narod, vendar pa nas je kriza tako močno prizadela, da si še vedno nekako ne moremo privoščiti nekaj dnevnega smučanja na leto ali pa vsaj kakšnega smučarskega izleta na leto. Prav zato je najbolje, da v kolikor ste se našli v napisanem, izkoristite smučanje na kupone.

Takšni kuponi vam namreč lahko omogočijo smučanje vsaj enkrat na leto, če si tega prej sploh niste mogli privoščiti, če pa ste si ga lahko, pa si ga boste s kuponsko ponudbo sedaj večkrat in to ne le na slovenska smučišča, temveč tudi v tujini, najpogosteje v Avstriji in Italiji.

Ponudba je jasno aktualna le v zimskem času oz. nekje od konca oktobra pa do začetka maja, v kolikor so na voljo še vedno ugodne razmere, medtem ko prej ne morete računati na ponudbo in še na kakšne posebne popuste. Najbolj znana spletna stran, kjer lahko kupite smučanje na kupone, je stran 1nadan, na kateri se ponudniki trudijo v svoji ponudbi predstaviti le najbolj zanimive ponudbe, ki so hkrati tudi raznolike, tako da se lahko dobi smučanje za le en dan, potem tudi za nekaj dni v paketu, imajo tudi ponudbo za smučanje z vključenim avtobusnim prevozom in karto, lahko je le nekaj dnevna karta v velikem popustu in podobno.

Na tak način vsekakor lahko rečemo, da smučanje postane dostopno bistveno širšemu krogu ljudi, saj se lahko za okoli 30 € nasmučate popolnoma brez skrbi, samo za hrano morate poskrbeti sami.