Home » Perilo, moda in lepota » Umetni nohti

Umetni nohti

 

Umetni nohti so še posebno privlačni, če so umetniško poslikani. Poslikave nohtov so moderne še posebno v poletnem času, vsaka poslikava pa je unikat. Tega dela se lahko lotimo sami doma. V trgovini so nam na voljo različne nalepke, šablone z raznimi motivi za tako imenovano domačo uporabo. Poleg tega si lahko z različnimi t. i. nail linerji sami poslikamo želene motive ali pa si pomagamo kar z zobotrebcem.

Več o poslikavi nohtov si lahko preberete na spletni strani Poslikava nohtov

Obstojnost tovrstne poslikave naravnih ali umetnih nohtov seveda ni dolgoročna – za obstojnejše in unikatne poslikave je vsekakor bolj priporočljivo obiskati profesionalni salon, kjer vam bodo po želji poslikali nohte ter jih tudi drugače uredili, da bodo estetskega videza.

Nikakor pa ne pozabite na nohte na nogah. Umetni nohti narejeni iz gela so vse pogostejši modni dodatek sodobne ženske. Večina jih prisega na elegantno belo konico, lahko pa se odločite tudi za barvne gele. Umetni nohti »zgoraj in spodaj« se lahko odlično dopolnjujejo, s ponosom pa jih lahko razkazujemo še zlasti v poletnih mesecih, ko smo obuti v odprtih obuvalih.