Home » Storitve in gradbeništvo » Z mozaik ploščicami boste vašo kopalnico naredili popolnoma drugačno

Z mozaik ploščicami boste vašo kopalnico naredili popolnoma drugačno

 

Kopalnica je prostor, ki glede dizajna velikokrat ostaja popolnoma prezrt, kar pa ni prav. Zakaj neki bi se v kopalnici morali slabše počutiti, če pa bi se morali ravno tam najbolje počutiti, še posebej po tuširanju. Za čisto drugačno podobo kopalnice pa lahko na povsem enostaven način poskrbijo mozaik ploščice za kopalnico.

Pri nas je že nekaj trgovcev, pri katerih se mozaik ploščice za kopalnico lahko dobijo, zato vam svetujem, da si pogledate njihovo ponudbo. Namreč, mozaik ploščice poskrbijo za to, da so zgledajo posamezni elementi v kopalnici popolnoma ločeni, kot da gledamo drugi prostor, kar najlažje dosežemo z drugačno barvo. Tako ima lahko tuš kabina na primer temno rdeče mozaik ploščice, medtem ko so pri umivalniku na primer bele, svetlo rjave oz. mozaik ploščice kakšne drugačne barve.

Barvni prehodi torej poskrbijo za raznolikost v kopalnici. Hkrati pa lahko seveda mozaik ploščice še vedno povsem enostavno čistimo, torej ni bojazni, da jih ne bi mogli čistiti. Po drugi strani pa tudi bistveno manj drsijo, saj je več fug, ki poskrbijo, da ni toliko drsenja. Zagotovo se je že vsakemu zgodilo, da mu je spodrsnilo na ploščicah, ko so bile le – te mokre, padec na ploščicah pa lahko prinese res hude poškodbe, ki jih je na žalost tudi zelo veliko. Če pa si želite še bolj preprečiti drsenje, pa vam svetujem, da se odločite za granitogres mozaik ploščice. Sicer drsenja ni možno popolnoma preprečiti na takšnih površinah, vendar pa se kljub temu bistveno zmanjša.