Home » Perilo, moda in lepota » Brazilska depilacija

Brazilska depilacija

 

Želite odstraniti dlačice na intimnih predelih s pomočjo brazilske depilacije?Če je vaš odgovor pritdilen je, najboljše da se seznanite s postopkom brazilske depilacije, seveda če vam ga ni zaupala že kakšna prijateljica, ki je že opravila ta poseg. Poglejmo torej kako poteka postopek, ko obiščemo kozmetični salon, kjer izvajajo brazilsko depilacijo.

Stranka mora ob prihodu v kozmetični salon, kjer se izvaja brazilska depilacija, sleči spodnje perilo. V nekaterih salonih si lahko nadene tangice za enkratno uporabo, v drugih salonih pa se gola uleže na mizo. Noge boste morale dvigniti v podoben položaj kot pri ginekologu. Noge bo potrebno širiti v različne položaje kar zna biti za marsikatero žensko tudi neprijetno. Na to se je potrebno vsekakor pripraviti.

Dlačice se nato odstranijo s pomočjo vročega voska, ki se nanese na intimne predele s čisto leseno paličico. Kozmetični salon mora v izogib morebitnim problemov, ki lahko nastanejo na koži zaradi odstranjevanja dlačic, poskrbeti za visoke higienske standarde. To pomeni za čistočo, za umite roke, za uporabo voska, ki še ni bil uporabljen, za razkuženo opremo. Sam postopek seveda ne poteka brez bolečin, saj gre za odstranjevanje dlačic s korenino vred. Ampak za lepoto se seveda splača potrpeti. Po izvedenenm postopku uporabite kreme, ki bodo  poskrbele, da vas ne bo srbelo in da bo koža čimprej prišla v normalno stanje.