Home » Razna oglaševanja » Kaj je najboljša zaščita za robove mobitela?

Kaj je najboljša zaščita za robove mobitela?

 

Robovi na naših mobitelih so najbolj občutljivi za različne poškodbe, saj se nam je vsem že zgodilo, da nam je telefon nehote padel iz rok in kam drugam kot na rob. Idealna zaščita za našo mobilno napravo je bumper za iPhone 6, saj le – ta zaščiti točno robove pred padci.

Ime bumper za iPhone 6 je idealno za to zaščito, saj bumper pomeni, odbijač in to je to čemur služi ta zaščita, da se naš telefon ob morebitnem padcu malenkostno odbije od tal in s tem manj poškoduje ob samem padcu. Ovitki za iPhone 6 so vsi opremljeni s tovrstno zaščito in zato je praktično vseeno katerega izberete, vsi vam bodo nudili tisto kar od njih potrebujete. To pa je zaščita pred padci in praskami.

Seveda ovitki za iPhone 6 niso edino kar potrebujete na svojem telefonu, da bi bila zaščita popolna, potrebujete tudi zaščito za steklo in ko imate vse to, zares ne rabite več skrbeti. Nikakor pa vaše mobilne naprave ne smete namenoma metati ob tla, ker v tem primeru vas ne bo rešila nobena zaščita, razen če bi okoli telefona dali železo ali ga neprodušno zaprli v debelejšo plast silikona ali TPU gela, samo v tem primeru vaš mobitel ne bi bil več uporaben. Ovitki za iPhone 6 so tisti, ki bodo vašo več sto Evrov vredno investicijo, ob pravilni uporabi, zaščitili maksimalno, saj imajo ti ovitki za iPhone 6 vse kar potrebujete, da bo rezultat točno takšen, kot ga vi od zaščite pričakujete.