Home » Prosti čas, šport in zdravje » Mamljive višine bonusov za stave

Mamljive višine bonusov za stave

 

Za igralce stav so mamljive višine bonusov za stave tisto, kar jih bo v večini primerov največ pritegnilo, da se bodo odločili igrati stave prav na tem spletnem mestu, saj to pomeni, da si lahko priigrajo velike dobičke brez ali pa skoraj čisto brez svojih denarnih vložkov. Bet365 višina bonusa sega tudi do 100 EUR, kar je kar precej.

Zgolj casino in poker bonusi so v večini primerov višji od tega zneska, tako da je Bet365 bonus eden od najbolj iskanih bonusov med igralci stav. Bet365 višina bonusa ni pogojena z ničemer drugim, kot zgolj da je denar pridobljen preko bonusa mogoče zgolj dvigniti in ga ni mogoče direktno zastaviti.

Ampak kaj zato, Bet365 bonus lahko dvignete, ga prejmete na svoj račun in ga nato zastavite za svojo novo stavo. Bet365 bonus je osrečil že marsikoga, saj se večkrat pojavi občasni Bet365 bonus, in sicer v višini od 25 EUR in kar do 100 EUR, kar pa je eden najvišjih bonusov pri spletnih stavnicah. Zato igralci stav zelo radi zahajajo na to spletno stavnico, saj lahko praktično pridejo do zavidljivih zaslužkov zgolj z denarjem iz bonusov in jim ni praktično treba tvegati svojega denarja.

Edino, kar morajo igralci storiti, če želijo dobiti občasni Bet365 bonus je, da čim večkrat pogledajo na njihovo spletno stran, saj je ta Bet365 bonus občasen in tudi ko se pojavi, ni dolgo odprt. Zato v kolikor želite, tako rekoč, brezplačno staviti in zaslužiti na stavi, se registrirajte takoj na spletno stran Bet365 bonus.