Home » Razna oglaševanja » Otroci in darila

Otroci in darila

 

V današnjem času je med otroci rivalstvo, kdo ima boljše igrače, kdo je dobil več daril za rojstni dan ali praznike in tako dalje… Zato se sprašujemo, ali so darila lahko le igrače, sladkarije ali knjige, ali je lahko darilo tudi kaj drugega.
Ko izbiramo darila za otroke, se najpogosteje odločamo za darila, ki so namenjena igri. Na žalost se pa premalokrat odločimo tudi za oblačila in sladkarije.
Igrače so običajna darila v ob rojstnih dnevih ali praznikih. Darila so lahko kupljene ali narejene doma.

Ta darila uporabljamo manj pogosto, za otroke pa je to pomemben čas, ker ga preživijo s starši, doživljanje, ki se ga otroci spominjajo. To so za vse otroke zelo pomembna darila. Za večino otrok je danes najpomembnejši čas preživet s starši, ampak ne gledanje nadaljevanke, ki je zanimiva staršem, ali pitje kave s prijatelji, otroci pa se družijo z otroci naših prijateljev. Pomemben je čas, ki ga skupaj preživi družina, ko stvari počnejo skupaj, ko imajo čas drug za drugega, v naravi, na nekem določenem mestu. To je lahko bazen, sankanje, izdelovanje sneženega moža ali skupna igra otrok in staršev  v ustvarjanju ali igri, v čemer otrok uživa. Otroci se še kasneje pogosto spominjajo: »Ali se spomniš, ko smo…«
To so prava darila za vašega malčka. Le tako se bo zavedal, da materialne drobine vse na tem svetu.