Home » Dom in varnost » Pohištvo za spalnice

Pohištvo za spalnice

 

Pohištvo za spalnice sestavljajo postelje, zakonske postelje, omare za garderobo, nočne omarice in predalniki idr. Če je vaša spalnica dovolj velika, lahko v njej uredite tudi ločen sedežni del …

Nikar pa ne obremenjujte prostora spalnice z odvečnim in nepotrebnim pohištvom. Če se želite zjutraj zbuditi naspani in »fit«, se odpovejte še vsem avdio in video napravam. Tudi izbira barve je pomembna, le-to je dobro prilagoditi vašem željam ter legi spalnice (sever, jug, vzhod, zahod). Za sproščeno vzdušje izberite tople in nežne barve sten, posteljnine, preprog ali pohištva. V spalnici dolgočasno posteljo spremenite v dramatično, opazno središče spalnice z velikim vzglavjem, oblečenim v tkanino in barve po vaši izbiri. Da boste z veseljem stopili v svojo spalnico in se predali čarobnim trenutkom krepčilnega spanja, crkljanja v dvoje ali sproščanja v intimnem zavetju vašega doma.

Izbira spalnice je odločilnega pomena. Vaš spanec mora biti sproščujoč, da si naberete novih moči za nov dan. S tem razlogom vam v pohištvenih salonih Il ambienti ponujajo veliko izbiro najrazličnejših sistemov spalnic za vse individualne potrebe. Postelje, ležišča ali oprema za spalnice bo z njihovo strokovno  pomočjo prešla v vašo sanjsko spalnico.