Home » Prosti čas, šport in zdravje » Potovanje na otok Lefkas

Potovanje na otok Lefkas

 

Lansko leto smo se skupaj z družino odločali kateri Grški otok bomo obiskali. Pregledali smo najmanj deset Grških otokov, prva izbira je bila Kreta, vendar nato pa smo se odločili, da odpotujemo na Lefkas. Zanj smo se odločili predvsem zaradi priporočil prijateljev, pa še internet je poln pohval, ki letijo na ta otok. Turistična agencija Potuj nekam je ravno objavila svojo Lefkas last minute ponudbo, katero smo nemudoma pograbili. Še isti dan je bila ponudba povsem zasedena, tako da še dobro da smo se podvizali.

Lefkas last minute ponudba je priljubljena tudi pri ostalih turističnih agencijah, vendar je izbrana turistična agencija ponujala za dobro ceno hotel s kar štirimi zvezdicami, medtem ko sem v ostalih ponudbah zasledil le hotele ali bungalove s tremi zvezdicami. Pa saj to ni najbolj pomembno, pomembne so zares prelepe plaže in ostala narava, ki jo otok ponuja.

Brez dvoma bomo ta otok v prihodnjih letih še enkrat obiskali, in si ga tokrat še podrobneje ogledali in ga raziskali. Otroci so namreč še majhni, zato si z ženo nisva mogla privoščiti kakih podvigov s skuterjem, ravno tako pa se z majhnimi otroci ne moreš ravno dolgo sprehajati po peklenskem soncu.