Otok Kreta

 

Zopet se bliža poletje in vsi skupaj se že odločamo o potencialnih turističnih destinacijah, med katerimi bomo izbrali eno za koriščenje svojega letnega dopusta. Tudi turistična agencija Potuj Nekam je za vas že pripravila različne ponudbe. Ena izmed takih ponudb je tudi Kreta last minute. Grčija je zares lepa dežela, v čemer se lahko prepričate z obiskom njihovega največjega otoka. Lepe plaže, hribovite planjave, nasadi oljk, antična Grška mesta in še bi lahko naštevali znamenitosti in zanimivosti tega prelepega otoka. Kreta last minute ponudbe so zelo ugodne, nekako najceneje pa pridete skozi, če se odločite za potovanje v začetku junija ali pa septembra. Takrat je na Kreti še vedno dovolj toplo za kopanje, pri nas pa se leto že počasi nagiba na jesen.
Če obiščete Kreto si vsekakor privoščite tako imenovan Kretski večer. Kretski večer je večer zabave in nastopov zanimivih Grških zabavljačev z obilico raznolike grške hrane. Tu se boste gotovo dodobra nasmejali, zabavali in seveda najedli. Na Kretskem večeru vam postrežejo z najmanj pet obroki oziroma različnimi jedmi.
Tudi ponudba izletov je zelo pestra. Lahko izbirate med najlepšimi plažami jadranskega morja ter drugimi destinacijami, kot je na primer Knosos ali pa Chania. Tudi izleti s »piratskimi« ladjami so zelo pogosti in priljubljeni.