Home » Razna oglaševanja » Potrebujete sprostitev in pomiritev?

Potrebujete sprostitev in pomiritev?

 

V hitrem tempu življenja, kakršno danes živi večina ljudi, je sprostitev in pomiritev ključnega pomena. Kako se najlažje sprostiti in pomiriti, je ključno vprašanje? V ta namen so že antični zdravilci uporabljali čaj baldrijan zaradi njegovih blagodejnih učinkov. Baldrijan je doma v evropskih gozdnatih regijah.

Prepozna se ga po zelo lepih rožnatih cvetovih. Baldrijan ima najbolj aktivni del rastline njegovo korenino, ki ima zelo močno aromo, ki ima v prvem momentu zelo specifičen oster okus. V Sloveniji izvrsten baldrijan čaj ponuja podjetje L’Angelica, o katerem si lahko več preberete na spletni povezavi http://www.langelica.si/zeliscni-caj-baldrijan. Baldrijan pomaga pri blaženju razdražljivosti, vznemirjenosti, napetosti in zaskrbljenosti. Baldrijan pomaga tudi pri težavah s kreativnostjo, koncentracijo, povečevanju opravilne sposobnosti in k boljšemu spominu. Lajša tudi glavobole in migrene, bolečine v želodcu, mišicah, prekomernem potenju, nespečnosti, težavah s prebavo, slabosti in omotičnosti ter tudi dviguje apetit. Zeliščni napitek, narejen iz baldrijana, je nekaj kar je v uporabi res že zelo dolgo, a žal le redki vedo zanj.

Podjetje L’Angelica pa dobro pozna njegov pomirjujoč in sprostitveni učinek in ga ponuja v enaki škatli, kot v trgovinah najdete katerikoli čaj, in sicer je v škatli 20 vrečk tega čudovitega čaja za zgolj 3,99 €. Baldrijan čaj se uporablja tako, da za eno čajno skodelico (200 ml) uporabite eno filter vrečko in vanjo vlijete vrelo vodo, vendar morate biti pri tem pozorni, da jo ne zlivate direktno na vrečko. Ta čaj je priporočljiv tako za odrasle, kot tudi za otroke do 3 krat dnevno.